UCT Academy Almere

Sifu Pele Nguyen

 

Hoofdinstructeur
020 669 3212
info@uct-international.com

 

Locatie

 

Kweekgrasstraat 18
1313 BX Almere
Nederland

Over UCT Academy Almere

Sinds begin 21ste eeuw geeft Sifu Pele Nguyen in Almere les in het Wing Chun Kung Fu onder Sifu Benno Wai. Eerst in een gehuurde locatie van de Gemeente Almere en sinds een aantal jaren in een eigen locatie in de mooie buurt Kruidenwijk. Gedurende de laatste jaren heeft Sifu Pele Nguyen het Wing Chun ‘stokje’ door gegeven aan Sifu Anton Offermans om zich helemaal te richten op het Braziliaans Jiu Jitsu. Begonnen onder Sifu Benno Wai heeft Sifu Pele Nguyen zich de laatste jaren ontpopt als een van de technisch beste Braziliaans Jiu Jitsu beoefenaars van Nederland. Mede daardoor hebben we inmiddels ook een zeer succesvol competitie team in Team UCT. De UCT Academie in Almere is na de Amsterdam Academy de grootste UCT Academy van de organisatie. Alle succesvolle programma’s worden hier onderwezen zoals Practical Wing Chun, Brazilian Jiu Jitsu, Escrima en het populaire kids programma Jing Wu Kids. Ook bieden wij hier verschillende bedrijfstrainingen aan.

De filosofie is al die tijd onveranderd gebleven: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Onderstaand meer informatie per programma:

BRAZILIAN JIU JITSU

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) training in Almere

Zoals bekend is dat het MMA steeds populairder aan het worden is in de wereld van de vechtsport, wij bij UCT International bieden geen MMA trainingen aan, maar wel het ultieme systeem waar het MMA gebruik van maakt wanneer het gevecht op de grond eindigt, het Braziliaans Jiu Jitsu. Team UCT is al jaren een bekend Braziliaans Jiu Jitsu team onder leiding van de coaches Pele Nguyen (Meervoudig BJJ kampioen op internationale BJJ toernooien) en Benno Wai in Nederland. Een team waar de techniek boven aan staat en waar training omstandigheden worden gecreëerd om blessure vrij kunnen trainen in een prettige omgeving. Behalve het trainen met de Gi worden er wekelijks ook trainingen gegeven op het gebied van het Submission Grappling, het onderdeel waar zonder Gi getraind wordt. Bij De UCT Academy Almere zijn worden er BJJ lessen gegeven voor volwassen en ook voor kinderen. Meer weten over Brazilian Jiu Jitsu? Klik hier.

WING CHUN KUNG FU

Wing Chun Kung Fu training in Almere

Het voornaamste doel van het Practical Wing Chun systeem is een zo praktisch mogelijke zelfverdediging te onderwijzen aan de leerlingen. Behalve het aspect van de zelfverdediging wordt op de UCT Academie in Almere ook veel aandacht besteed aan de mentale weerbaarheid, de gezondheid van de leerlingen en voor hun totale fitness level. De lessen staan onder leiding van Sifu Anton Offermans (een privé leerling van Sifu Benno Wai)

Naast dat Sifu Anton Offermans al jaren traint onder leiding van Sifu Pele en Sifu Benno heeft hij vele jaren getraind in het Kyokushin Karate (Black Belt) en het Shaolin Kung Fu.

Sifu Anton Offermans is, naast een enthousiaste leraar voor zijn volwassen groep, ook nog eens de Hoofd Instructeur van het Jing Wu Kids programma als zijnde de rechterhand van Sifu Benno Wai.

KIDS PROGRAMMA'S

Kung Fu programma’s voor kinderen

Een van de meest populaire programma’s op de UCT Academie in Almere is het Jing Wu Kids programma, ontwikkeld door Sifu Benno Wai en zijn team van instructeurs! De programma’s voor kinderen zijn er helemaal op gericht om uw kind te helpen hun motorische vaardigheden te verbeteren op een manier die gerelateerd is aan de gevecht-kunst. Het programma is zo ontwikkelt dat uw kind een gevarieerde kijk krijgt op de gevecht-kunst in het algemeen en de morele normen en waarden die daarbij horen. Uw kind leert op spelende wijs om weerbaarder te worden. Daarnaast werken wij ook aan:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere sociale skills
  • Verbeterde motorische skills
  • Discipline
  • Verbeteren van concentratie

CORE GYM

Core training op UCT Academy Almere

Op de UCT Academies hebben we voor persoonlijke Kracht en Conditie trainingen ‘Cross Fit boxen’ laten maken. Deze ‘boxen’ zijn toegankelijk voor leden van de Academies, maar worden voornamelijk gebruikt om 1 op 1 trainingen aan te bieden door onze FSC (functional strength and conditioning) coaches. Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan helemaal afgestemd op de behoeftes van de deelnemer (of in sommige gevallen kleine groep deelnemers).

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Geendisciplines beschikbaar!
Stanley BonapartStanley Bonapart
19:22 21 Jul 22
Als je het echt wil leren dan is dit de juiste locatie.
Truus JustusTruus Justus
13:01 23 Jun 22
Perfecte school voor zelfverdediging, leraren die goed opgeleid zijn en alle tijd voor je nemen.Vriendelijke sfeer en iedereen probeert elkaar te helpen om op een hoger niveau te komen en vooral veel respect voor elkaar.Echt een aanrader.
Patrick LandwehrPatrick Landwehr
15:23 22 Jun 22
Een zeer prettige dojo waar les wordt gegeven op het allerhoogste niveau. Een familiaire sfeer waarbij respect voor anderen en hard werken centraal staan. Kortom: een aanrader voor eenieder die psychosomatisch zich wil gaan ontwikkelen door middel van krijgskunsten.
NielsNiels
06:40 08 Jun 22
Echt een super plek om te trainen, kundige professor en goede faciliteiten
Frank LuikinkFrank Luikink
15:27 07 Jun 22
Fijne school en een leuke groep. en heel belangrijk een goede leeraar.ik kom er voor uit Lelystad.
Anne BoersmaAnne Boersma
11:21 27 Jun 21
Zeer kundig personeel goed opgeleid en altijd vrolijk en gemotiveerd
9999 09999 0
17:53 23 Feb 21
Het is een goede academy
Philippe AbbingPhilippe Abbing
17:53 21 Jul 20
Goeie school. Kids zijn lekker bezig
Elmer VaporElmer Vapor
11:46 28 Mar 20
Onze twee zonen van 4 en 6 gaan met veel plezier naar de UCT Kung Fu school. De lessen zijn enorm waardevol voor hun persoonlijke en motorische ontwikkeling. Respect, discipline, weerbaarheid en een hoop plezier komen allemaal terug in de lessen. Ook de communicatie vanuit de school is altijd helder. Wij raden de school zeker aan.
Hayo JongbloedHayo Jongbloed
16:39 15 Sep 17
Uitstekende martial arts school! Practical Wing Chun, Brazilian Jiu-jitsu en Armed Combat Essentials voor volwassenen en een gecombineerd programma voor kinderen. Geweldige gemotiveerde en kundige docenten en een prima sfeer onderling.
js_loader