Kids Kung Fu

JING WU DRAGONS (4-6 JAAR)

Jing wu dragons

Het programma voor de Jing Wu Dragons is er vooral op gericht om de motorische vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Naast het meer bewust worden van het eigen lichaam wordt op een speelse manier ook gewerkt aan het verhogen van het concentratie vermogen en het verbeteren van de discipline. De trainingen zijn deels gericht op zelf verdediging maar ook voor een groot deel op verruiming van sociale vaardigheden. Spel en leermomenten wisselen zich met regelmaat af.

Jing wu dragons

JING WU KIDS (6-12 JAAR)

Jing wu kids

Het programma van de Jing Wu Kids is er helemaal op gericht om uw kind te helpen hun motorische vaardigheden te verbeteren op een manier die gerelateerd is aan de gevecht-kunst. Het programma is zo ontwikkelt dat uw kind een gevarieerde kijk krijgt op de gevecht-kunst in het algemeen en de morele normen en waarden die daarbij horen. Door de veelal fysieke oefeningen leren kinderen de sterke en zwakke punten van zichzelf te herkennen en deze positief in te zetten waar nodig.

Jing wu kids

JING WU WARRIORS (12-15 JAAR)

Jing wu warriors 2

In het programma Jing Wu Warriors worden de trainingen meer gericht op het vechtkunst programma UCT Jing Wu Kuen, een zeer gevarieerde gevechtskunst waar getraind wordt in het Wing Chun, Escrima en het Braziliaans Jiu Jitsu. Bij deze trainingen wordt er strenger toegekeken op het gebied van de juiste techniek en de juiste discipline. De lessen beginnen nu al een beetje in de richting te gaan van de volwassenen programma’s die op de officiële UCT Scholen in Nederland worden gegeven.

Jing wu warriors 2
Boek direct je proefles

Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend mee te trainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles