Jing Wu Kids

Vechtsport voor kinderen

Het programma van de Jing Wu Kids 6 tot en met 12 jaar is er helemaal op gericht om uw kind te helpen hun motorische vaardigheden te verbeteren op een manier die gerelateerd is aan de gevecht-kunst. Het programma is zo ontwikkelt dat Uw kind een gevarieerde kijk krijgt op de gevecht-kunst in het algemeen en de morele normen en waarden die daarbij horen.

 

Jing Wu Kids - Kung Fu voor kinderen

 

Kids safe

Het Kids-safe thema programma is een onderdeel van het Jing Wu Kids programma. Dit programma behelst thema uren die UCT International organiseert om de kinderen voor te bereiden op wat te doen in geval van een ongeval thuis, op straat of op school. Vaak zijn deze thema uren in samenwerking met Politie, Ambulance en Brandweer. Deze thema uren worden van te voren aangekondigd zodat u daar vooraf rekening mee kunt houden.

“De Instructeurs die uw kinderen begeleiden in hun reis door het Jing Wu Kids programma zijn allemaal gecertificeerd door UCT International. Zij zijn ook allemaal gecertificeerd met het Eerste Hulp voor Kinderen certificaat.”

De resultaten van onze trainingen zijn terug te zien in hoe de kinderen zich gedragen thuis en in de directe maatschappij om ons heen.

 

Jing Wu Kids kung fu les

 

We vergroten het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van onze kinderen!

Uw kind leert:

  • zelfvertrouwen uit te stralen
  • voor zichzelf op te komen
  • functionele en verantwoorde manier van kracht training
  • weerbaar en vaardig omgaan met leeftijdsgenoten
  • met respect omgaan met andere mensen en de wereld in het algemeen
  • nood situaties herkennen en adequaat te reageren hierop
  • het vermijden van bedreigende situaties

 

LESPROGRAMMA

Les indeling

De lessen zijn zo ingedeeld dat functionele zelfverdediging wordt afgewisseld met oefeningen die de motorische vaardigheden verbeteren. Via spel vormen worden er kracht en stretch oefeningen gedaan die tegelijkertijd de sociale vaardigheden van uw kind zullen verbeteren. Zij leren bij de Jing Wu Kids op een leuke manier omgaan met de medemens in het algemeen.

Jing Wu Kids sparren

Sparring (oefen vechten)

Omdat onze primaire opzet het verbeteren van de algemene vaardigheden bij uw kinderen is zal er tot het twaalfde jaar alleen gespard worden met de leraren. Hoewel er in het programma heel gericht getraind wordt op het aspect zelfverdediging, proberen wij binnen het Jing Wu Kids programma de mogelijke agressie binnen onze scholen tot een minimum te beperken.

NIVEAUS

Niveaus

Drie keer per jaar worden er examen dagen georganiseerd waar de leerlingen hun volgende slip cq band kunnen halen. Van te voren behoord gecheckt te worden bij de directe leraar (meester) of hij / zij klaar is voor het examen. Startend met de witte band wordt via de gele, blauwe en bruine band de weg gevolgd naar uiteindelijk de Jing Wu Junior Black Belt!

 

Jing Wu Kids niveaus

EVENTS

Ouder en kind dagen

Regelmatig zullen er Ouders en Kind dagen worden georganiseerd waarvan u tijdig op de hoogte zult worden gebracht.

 

ONLINE UNIVERSITY

Online University

Om onze kids nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we een online platform gecreëerd speciaal voor onze eigen leden. Hier kunnen de Jing Wu Dragons, de Jing Wu Kids en de Jing Wu Warriors nog eens kijken wat er in hun programma zit, welke details daarbij horen en hoe dit effect heeft op de uitvoering. Een prachtige manier om thuis de fijne kneepjes nog een keer op het scherm te kunnen zien, vaak gedemonstreerd door Sifu Benno Wai en Sifu Pele Nguyen en hun team van Wu Kids Team Instructeurs. Daarnaast zullen er regelmatig speciale video’s worden ge-upload over specifieke onderwerpen. Iedere maand wordt er een Jing Wu leerling uitgenodigd om een keer deel te nemen aan een video.

Naar de UCT University

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Dinsdag

Donderdag

Maandag

Vrijdag

Woensdag

Maandag

Woensdag

Geendisciplines beschikbaar!