FAQ

Ik heb interesse in één van de UCT™ programma’s wat moet ik doen?

Neem contact op via dit formulier of via het centrale telefoon nummer (020 6693212) voor een GRATIS proefles. Hier kunt u kijken of de manier van trainen en omgang in de smaak valt.

Ik wil mijn graag inschrijven hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer u na de proefles aangeeft dat u het leuk vind en vaker wil komen vraagt u aan de aanwezige Instructeur een inschrijf formulier, lees dit door aan beide kanten en vul het daarna duidelijk leesbaar in.

Hoe lang zit ik aan een overeenkomst vast?

Afhankelijk waar u inschrijft is de duur van een overeenkomst op de UCT™ Academie in Amsterdam-Noord 12 maanden. U kunt de eerste 12 maanden niet opzeggen. Doet u dit wel dan gaat de opzegtermijn in na de 12e maand. U bent dus in de praktijk 12 maanden verbonden aan de UCT™ Academie. Kijk op uw overeenkomst voor de condities bij de ander UCT™ Scholen.

Ik wil het lidmaatschap opzeggen, hoe doe ik dat?

U schrijft en stuurt een email aan de betreffende UCT™ school en geeft aan dat u wilt stoppen met de opleiding. Wij waarderen het enorm wanneer u aan geeft waarom u opzegt. Alle feedback is welkom.

Hoe lang is het opzeg termijn?

Het opzegtermijn is op alle scholen 1 maand. Ingaande de maand na ontvangst van de verplichte opzeg brief. Voorbeeld: wanneer opzeg brief is ontvangen op 20 mei, dan gaat de opzegtermijn in op 1 juni, u betaalt dan nog voor de maand juni.

Ik ga op vakantie, betaal ik dan door?

Omdat bij de hoogtes van de contributies al rekening is gehouden met de verplichte vakantie periodes betaald u tijdens deze vakantie periodes gewoon door.

Er wordt Jaarlidmaatschap afgeschreven door UCT™ International waar is dit voor?

Jaarlijks wordt er Jaarlidmaatschap afgeschreven door UCT™ International omdat u hierdoor lid bent de overkoepelende organisatie UCT™ International (die in meerdere landen actief is). Door dit lidmaatschap kunt u meedoen met examens en speciale evenementen. Het is niet mogelijk lessen te volgen op een UCT™ school wanneer de leerling geen lid is van UCT™ International.

Er wordt ook een bedrag van € 7,50 afgeschreven waar is dit voor?

Het eerste jaar wordt éénmalig een bedrag afgeschreven waar de leerling een UCT™ Paspoort voor krijgt. Hij / zij kan hierin haar vorderingen (examens) bij houden op weg naar de UCT™ Black Belt (TG Graad)!

Moet ik apart opzeggen bij UCT™ International wanneer ik opgezegd heb bij mijn eigen UCT School?

U moet zelf uw lidmaatschap opzeggen bij UCT™ International. U kunt dit doen door een email (of brief) te sturen via deze site of in het geval van een brief naar: UCT™ International Leden Administratie, Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam-Noord.

Overige vragen

Mocht u vragen hebben die u hier niet ziet staan laat u ons dat dan even weten.

Met vriendelijke groet, info@uct-international.com