Brazilian Jiu Jitsu

BRAZILIAN JIU JITSU ADULTS

Braziliaans Jiu Jitsu

Bij Team UCT Braziliaans Jiu Jitsu staat het op een plezierige manier technisch je iedere dag (week) te verbeteren voorop. Wij bij Team UCT helpen onze studenten waar mogelijk om zoveel mogelijk uit hun potentieel te halen en op die manier de persoonlijke doelen van de leerlingen helpen te bereiken. Door de soort trainingen die op de Team UCT Scholen gegeven worden zul je meer over jezelf te weten komen. Je zult automatisch je grenzen opzoeken en leren verleggen. Ons team van instructeurs begrijpt dat ieder zijn eigen persoonlijke doelen heeft en zullen de leerling waar mogelijk bijstaan in het bereiken daarvan.

Braziliaans Jiu Jitsu

BRAZILIAN JIU JITSU KIDS

Brazilian Jiu Jitsu Kids

Braziliaans Jiu-Jitsu is een mooie sport waarbij functionaliteit en plezier hand in hand gaan. Er zijn duidelijke overeenkomsten met het al bekende Judo, maar waar het in het Judo voornamelijk gaat om het vloeren van de tegenstander gaat het in het Braziliaans Jiu-Jitsu juist verder op de grond. Braziliaans Jiu-Jitsu Kids is geschikt en wordt onderwezen bij ons voor jongens en meisjes van 9 jaar en ouder. UCT International heeft een speciaal programma (Team Dragon Kids) ontwikkeld speciaal voor onze kids van 9 t/m 15 jaar. Wanneer de kinderen de leeftijd van 15 jaar passeren adviseren wij van UCT International om deel te gaan nemen aan de door ons aangeboden volwassen lessen.

Brazilian Jiu Jitsu Kids

SUBMISSION GRAPPLING

Submission Grappling UCT

Submission grappling is een wedstrijdformule en een algemene term voor vechtsporten en vechtsporten die zich richten op clinch- en grondgevechten met als doel het verkrijgen van een submission door middel van submission holds. De sport van het submission grappling verenigt technieken uit het Folk Wrestling (Catch-as-catch-can), Judo, Grieks-Romeins worstelen, Braziliaans Jiu-Jitsu, Ju-Jitsu en Sambo. De term “submission wrestling” verwijst gewoonlijk alleen naar de vorm van competitie en training waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een “jas”, “gi”, of “gevechtskimono”, die vaak wordt gedragen met riemen die de rang bepalen door de kleur.

Submission Grappling UCT
Boek direct je proefles

Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend mee te trainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles