UCT Lelystad

UCT Lelystad - Michiel Contant

Michiel Contant

 

Hoofdinstructeur
W: wingchun-lelystad.nl
E: info@wingchun-lelystad.nl

 

Locatie

 

Kempenaar 15-04
8231 EG
Lelystad
Nederland

Over UCT Lelystad

UCT Lelystad is een kung fu school die gespecialiseerd is in Practical Wing Chun Kung Fu. Wij geven sinds 2003 training in Lelystad en omstreken voor iedereen van 16 jaar en ouder. Jong en oud komen naar Lelystad om samen te trainen, te leren voor jezelf op te komen, jezelf te verdedigen en in een uiterste noodsituatie je uit een situatie te vechten. Geschikt voor alle leeftijden, jongens en meiden, mannen en vrouwen!

WING CHUN KUNG FU

Practical Wing Chun Kung Fu

Het voornaamste doel van het Practical Wing Chun systeem is een zo praktisch mogelijke zelfverdediging te onderwijzen aan de leerlingen. Behalve het aspect van de zelfverdediging wordt op de UCT School in Lelystad ook veel aandacht besteed aan de mentale weerbaarheid, de gezondheid van de leerlingen en voor hun totale fitness level. De lessen staan onder leiding van Michiel Contant.

Michiel Contant is een privé leerling van Sifu Benno Wai en de auteur van drie Practical Wing Chun boeken over Siu Nim Tao, Cham Kiu en Biu Jee. Naast een hoog enthousiasme voor het Kung Fu ook een mooi en warm mens.

De lessen zijn voor alle leeftijden vanaf 16 jaar geschikt.