TOOL DEVELOPMENT TRAINING SPANJE FUENGIROLA

25/10/2023 - 29/10/2023

TOOL DEVELOPMENT TRAINING SPANJE FUENGIROLA

Datum: 25/10/2023 - 29/10/2023
Locatie: Fuengirola

We hebben 15 jaar lang iedere jaar in de of rond de herfst vakantie een UCT Zomerkamp in Mijas (Spanje) georganiseerd. Op verzoek van paar oud deelnemers willen we kijken om het weer te gaan doen en wel van 25 Oktober tot en met Zondag 29 Oktober. Dit keer alleen niet in Mijas maar in Fuengirola, omdat we daar veel meer variatie hebben qua eten en goedkope accommodatie.

Het kamp zou bestaan uit vier uur training per dag (niet de gebruikelijke 5/6 uur, omdat we ook wat willen genieten van de zon) De trainingen zouden bestaan uit Xin Fa Nei Gong (Voor de niet kenners: betere connecties maken binnen je eigen lichamelijke mogelijkheden in connectie met de ‘mind’), praktische vecht scenarios gericht op zelf verdediging (niet alleen gefocust op puur Wing Chun) en op het strand tackelen we dan nog de ‘mechanics’ van de take down en hoe die effectief te verdedigen. We eindigen dan met een klein FSC om lekker te kunnen ontspannen daarna.

Kosten accommodatie zijn als wij het organiseren en deelnemers hebben geen probleem met delen kamer ongeveer 400 per persoon voor 6 nachten. Mocht je zelf accommodatie willen zoeken dan kan dat ook. Ik zal hier zo snel mogelijk aangeven waar wij zullen zitten mbt hotel.

Kosten training: 190 euro voor alle dagen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.