TOOL DEVELOPMENT TRAINING SPANJE FUENGIROLA 2024

27/10/2024 - 31/10/2024

TOOL DEVELOPMENT TRAINING SPANJE FUENGIROLA 2024

Datum: 27/10/2024 - 31/10/2024
Locatie: Fuengirola

We hebben 15 jaar lang iedere jaar in de of rond de herfst vakantie een UCT Zomerkamp in Mijas (Spanje) georganiseerd. In 2023 hebben we het met groot succes weer opgestart en dit jaar 2024 willen we het weer gaan doen uiteraard, tijdens de Herfst vakantie zal het weer plaats vinden: Zondag 27 Oktober tot en met Donderdag 31 Oktober. Dit keer weer in Fuengirola, omdat we daar veel meer variatie hebben qua eten en goedkope accommodatie.

Het kamp zou bestaan uit vier uur training per dag (niet de gebruikelijke 5/6 uur, omdat we ook wat willen genieten van de zon) De trainingen zouden bestaan uit Xin Fa Nei Gong (Voor de niet kenners: betere connecties maken binnen je eigen lichamelijke mogelijkheden in connectie met de ‘mind’), praktische vecht scenarios gericht op zelf verdediging (niet alleen gefocust op puur Wing Chun) en op het strand tackelen we dan nog de ‘mechanics’ van de take down en hoe die effectief te verdedigen. We eindigen dan met een klein FSC om lekker te kunnen ontspannen daarna.

Kosten accommodatie zijn als wij het organiseren en deelnemers hebben geen probleem met delen kamer ongeveer 400 per persoon voor 6 nachten. Mocht je zelf accommodatie willen zoeken dan kan dat ook. Ik zal hier zo snel mogelijk aangeven waar wij zullen zitten mbt hotel.

Kosten training: 210 euro voor alle dagen.

Losse dagen: 65 euro

Hotel: Hotel Monarque Torreblanca (check het Hotel en ontdek wat voor geweldig hotel voor budget prijs je hier krijgt, trein station van en naar vliegveld Malaga achter het Hotel!)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.