WING CHUN KUNG FU IN ZWOLLE

WING CHUN KUNG FU IN ZWOLLE


Locatie: Zwolle

De vakantie is weer voorbij, we zijn weer begonnen op alle UCT scholen met het delen van informatie op het gebied van Wing Chun Kung Fu, Braziliaans Jiu Jitsu en Escrima. Op de twee Academies in Amsterdam en Almere wordt er iedere dag les gegeven in het Practical Wing Chun, Jiu Jitsu of de wapen training Escrima Concepts. Voor alle vechtsporten die wij onderwijzen hebben we Top Instructeurs die al twintig jaar les geven op de Academies. Sifu Benno Wai is inmiddels een begrip op het gebied van Wing Chun Kung Fu (ook in andere gerelateerde Kung Fu systemen weet hij inmiddels aardig aan de weg te timmeren) en Pele Nguyen is de laatste jaren een drijvende kracht op het gebied van het Braziliaans Jiu Jitsu en de competities die daar mee samen gaan.

Voor de vakantie was Sifu Benno Wai te gast op de UCT Locatie Zwolle, waar Antony Housley een inmiddels zeer succesvolle Practical Wing Chun groep heeft gecreëerd. Sifu Benno was in Zwolle om een overzicht te geven van de Faht Tsheh Kuen Methode of te wel de ‘Eight Punching Method’ aan de leerlingen die bij UCT Zwolle trainen.

Mooi om zoveel leerlingen bij elkaar te zien die met zoveel enthousiasme samen trainen in ons mooie systeem, het Practical Wing Chun Kung Fu. Op de foto de groep van UCT Zwolle.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.