MOOIE FEESTDAGEN EN PRACHTIGE START 2024

MOOIE FEESTDAGEN EN PRACHTIGE START 2024We zijn twee weken dicht vanaf heden (Zaterdag 23 December) op onze UCT Academies in Amsterdam en Almere. Twee weken genieten van familie, vrienden en wat vrije ‘oplaad’ -dagen. Hoewel we officieel dicht zijn zullen er net als voorgaande vakantie periodes nog genoeg avonden getraind worden voor hen die niet ‘zonder’ kunnen. Deze avonden worden in de desbetreffende Telegram en Wazzap groepen gecommuniceerd. Hou deze groepen dus in de gaten!

2023 was een mooi jaar, er werden door onze BJJ Acen weer vele prijzen gewonnen op Nationale en Internationale BJJ Toernooien. Met Team Captain Pele Nguyen zal ook 2024 weer een mooi jaar worden. Veel toernooien staan al gepland door Team UCT. Begin van het jaar hebben we eerst nog een graduering seminar met weer een aantal nieuwe potentiële Blauwe, Paarse en Bruine banders!

Op het gebied van de Kung Fu, ons Sathyong Wing Chun Kuen en onze Jing Wu Kids was het ook weer een mooi jaar. Alles lijkt na de corona periode weer helemaal op de rit. Er waren weer een paar mooie trainings kampen zowel bij de Kids (Jing Wu Zomerkamp en Jing Wu Winterkamp) als ook bij de volwassen beoefenaars (Thailand Martial Engine Camp, Amsterdam Summercamp en het Spaanse Advanced Trainingskamp)

Voor 2024 staan er weer een paar mooie Kampen op de agenda, geef je zelf een mooi kado en schrijf je in (check de event pagina)

Het Kids Winterkamp deze editie is van 2-4 Januari op onze Amsterdam Academy (maar paar plekken over nog) en op 5 & 6 Januari hebben we het kamp in Almere (hier zijn nog genoeg plekken beschikbaar)

 

We willen iedereen een paar prachtige dagen wensen en een gezond, blij en wakker 2024!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.